Istuin sinkityssä kylpypaljussa ja Nurkkajänis kippasi päälleni lisää lämmintä vettä. Sen nenässä oli pyykkipoika (mikä oli mielestäni ihan tarpeetonta teatteria, en minä niin kauheasti haissut).ja perään hän ripotteli tällä kertaa sitruunan palasia ja chiliä. Se oli Peggyn kanssa päätynyt viimein kapyysin antimiin; he halusivat päästä päätä huumaavasta kamelin hajustani eroon.

Minun nenäni oli kameliseikkailun aikana tottunut kamelin karvojen käryyn. Itseasiassa minusta kamelit haisivat vain hieman kitkeriltä, mutta turvallisilta otuksilta. Olin kiintynyt tapaamiini kaksikyttyräisiin otuksiin (tai siis yksi niistä oli kolmekyttyräinen) ja olivathan ne pelastaneet käytännössä henkeni. Omituista silti oli, että vaikka olin istunut kaksi päivää peräkkäin kylvyssä, haisin kuulema vieläkin aivan "kuvottavalle".

Peggy toi ruuankin minulle ämpärissä pitkän tikun nenässä, koska hänen herkkä nenänsä olisi voinut saada aiheuttamastani löyhkästä vaurioita. Nurkkajänis epäili että houkuttelin lähistölle syvänmeren raadonsyöjiä, lyhtykaloja ja muita hirvityksiä. Käskin sitä kapteenin oikeudellani pitämään suunsa kiinni ja keskittymään purjeisiin, mutta jänis oli ilmeisesti kaivannut minua koska keksi koko ajan uusia tekosyitä tulla pesusoikkoni ympärille hääräämään. "Olet kuin vanha kana kun pyörit siinä,,," mutisin sille muka äreänä. 

Olihan minunkin ollut ikänä sitä pitkäkorvaa. Mutta raavaat merenkulkijat eivät pulise moisia pehmopäisiä ajatuksia ääneen.

 

ziki%20potretti%202-normal.jpg

Jos tämä chilisitruunakylpy ei tehoa, miehistöni aikoo kokeilla seuraavaksi ruokasoodaa. (Minua vähän epäilyttää tämmöinen jatkuva kylpeminen - pieni kamelin haju häviäisi mielestäni varmemmin komentosillalla raikkaassa merituulessa.)

 


 Kommentit:

BlackBlog: Kommentointi 100 goldenia/tavu. Ilmainen kaupustelijoille ja mainoksille.

HareMagazine: Kasvinsyöjien karvanhoitoaineet puoleen hintaan!