coconut-normal.jpg

 

Onpa ollut kummallinen päivä. Kukaan ei oikein osannut tehdä mitään. Yritin päivän päätteeksi rentoutua salaa suklaata syöden. Siksi salaa, että se on silloin jännittävämpää. Nurkkajänis meditoi märssykorissa, välillä laulellen ja rämpyttäen kitaraa.

 

Hulluuden ovella ei ole vartijaa,

kuka vain voi astella sisään...”

 

Eilinen oli kuitenkin aika dramaattinen. Nurkkajänis löi itse itseään kirveellä. Se oli yrittänyt heittää tarkkuutta isoon mastoon ja show-mielessä kirvestä pyöriteltyään (Peggy näet istui katsomassa) oli osunutkin sillä vasempaan takajalkaansa. Hirveätä kyytiä purjehdimme lähimpään satamaan Kanarian saarille ja tassuun laitettiin muutama tikki.

Nalkutin sille, että laivassa riittää yksi puujalkainen tallaaja. Mutta nalkutuksestani huolimatta olin hyvin huolissani Nurkkajäniksen paranemisesta. Lopetin sitten jäkätyksen, kun näin jalan turpoavan paksuksi perässä vedettäväksi palloksi, eikä jänis valittanut sanallakaan. Inhottavan särmikästä itsehillintää. Itse olisin varmaankin narissut ja passuuttanut itseäni kaikenmoisilla pikku palveluksilla ainakin ihan ensialkuun. Tai en olisi ehkä narissut, mutta leiponut itsestäni jonkinlaisen haavoittuneen vähäeleisen marttyyrin ja kerännyt taitavasti urhoollisuuspisteitä ja muuta semmoista.

Loppuillan pelasimme tikkiä, emmekä puhua pukahtaneet.

 

(Uusi päivitys:) Olemme suunnanneet kurssin kohti etelää ja heijastamme isoon purjeeseen piirrettyjä. Nurkkajänis makoilee riippumatossa, ahmii öllöä pitsaa ja röhöttää sellaista röhönaurua. - Peggy teki ihan kummallista pitsaa ja siitä tuli leijuva olo. Mitähän se siihen laittoi. Täytekin oli ihan vihreää. Yök. Mutta emme koskaan valita Peggyn ruuista. Ei Peggykään koskaan valita meille meidän purjehdustaidoistamme.

No ei tässä muuta. Tulee kirjoiteltua nykyään harvemmin. Siksipä pidän lokitaukoa, kunnes Nurkkajäniksen jalka on ihan kunnolla parantunut. Adios.

 


 

Kommentit:

Roger: :O

Tina: Ilmoittelehan kun tauko loppuu :)

Ziki: Joo. :) Jos Nurkkajänis vaan jaksaa polkea generaattoreihin virtaa, netti toimii ja satun katsomaan oikeaan suuntaan.

Nurkkajänis: #¤% vak all. /=¤