myrsky%20skull-normal.jpg

 

Ensin hyvät uutiset: (yllätys!) nyt ranskalaisesti peRkeleet ääntävä Nurkkajänis, aRRvoisa peRämies on jälleen laivassa! JIPPII!!

Ensimmäiseksi olemme katselleet isoon puRjeeseen (...hihhih, sori...) heijastettuja elokuvia, kaivaneet nenäämme, puhuneet shittiä ja juoksuttaneet Peggyä. Peggy on keksinyt mahtavia uusia reseptejä ja etukannella olevassa kasvihuoneessa Nurkkis on aloittanut laajamittaisen porkkanan viljelyn. Lisäksi ihan mukavaa on sekin että se Nurkkajäniksen itämainen viisastelu on pikkuisen hellittänyt. Ei se loppunut ole, mutta sen verran vähentynyt, että sen kanssa kestää taas pelata iltaisin tikkiä. Harkitsin jo hetken koko lokikirjan lopettamista, kun purjehtiminen ilman kunnon perämiestä oli niin tylsää.

Ja sitten tyhmät jutut: pahuksen ketjupullopostikirjeitä on tullut jo viisi. Ja yksi niistä oli tämmöinen:

 

"...lähetä heti kymmenelle ystävällesi tällainen samanlainen viesti, jossa on pieni merirosvoaiheinen lippu...pälä pälä...voit saada vuodessa kasaan jopa miljoona erilaista pikkulippua, joilla voit somistaa purtesi. JOS ET TOIMI, kuten kirjeessä neuvotaan, kohtaat haaksirikkoja, katkaiset jalkasi tai laivasi räjähtää."

 

Höh, olen jo katkaissut toisen jalkani. Ja hitto vieköön minä en jouda tällaisia posteja lähettelemään. Nurkkajänis päräytteli kirjettä lukiessaan kokomoisen rimpsun ranskalaisia kirosanoja. Yhteistuumin päätimme laatia maailman merille aivan uudenlaisen pullopostiviestin:

 

"Tämä on nuijakirje.

Tämän kirjeen lähettäjä on ansiokkaasti nuijinut poikki ketjukirjeitä, jotka uhkailevat saajaansa onnettomuuksilla, ellei lähetä sitä edelleen lukuisten ystäviensä harmiksi. Nuijakirjeen lähettäjä toivoo, että vastaanottaja sytyttää tällä kirjeellä vaikka uunia!!"

 

Älkää siis ikinä lähettäkö minulle ketjukirjeitä!!!!! Paitsi jos se on sellainen, että siinä tulee suklaasydämin koristeltua piparminttukarkkiketjua ja minun ei tarvitse tehdä muita "jatko"toimenpiteitä kuin syödä se.

 


Kommentit:

Tina: Uhkailevat ketjukirjeet on kyllä tosi ärsyttäviä. (Niillä on sytytetty monta saunan uunia.)

HareMagazine: Pomppujoogaa kirjekurssilla!