S%20september9c-normal.jpg

 

Söin ensimmäiseen murheeseeni kaikki suklaat yhtä kyytiä. Ja nukuin aina kun mahdollista. Olin henkisesti ja laivallisesti tuuliajolla, en edes ajatellut mitä ruumiini teki. Annoin alitajuntani toimia kapteenina rypiessäni itse surussani. Nurkkajäniksen älykäs sielu oli tehnyt katoamistempun, jäljellä oli vain... jänis?

 

Alitajuntani oli kuitenkin viisas; huomasin parin päivän syöpöttelyni ja nukkumiseni jälkeen kurssin olevan täysillä purjeilla kohti Etelä-Amerikkaa, vaikka luulin etten ole ajatellut mitään. Grönlanti sai nyt jäädä.

Tajusin olevani suklaan loppumisen jälkeen tavattoman vihainen. Tähyilin taivaalle nähdäkseni kioskipelikaanin ja söin lopulta kaikki kaakaojauhotkin kapyysista. Maistoin myös ruskeaksi petsattua irronnutta ovennuppia, koska se oli niin suklaisen näköinen, mutta sain kieleeni vain tikkuja.

Nurkkajänis istuu usein nykyään karttapöydällä hölmö ilme naamallaan - se rapsuttaa vain joskus korvaansa, tai katselee ympärilleen. Ihan kuin sen päässä ei olisi enää minkäänlaista älyllistä elämää. Jotakin outoa on myös se, että kun kääntää sen korvia johonkin asentoon, sen suusta alkaa kuulua (asennosta riippuen) eri taajuuksilla radio-ohjelmaa.

 

Muuta: Piipahdan pikaisesti huomenna Kanadan rannikolla Hopedalessa. Paitsi SUKLAATA, tarvitsen pari uutta elokuvaa. Ja sipsejä. En jaksa tätä muuten. Ja ehkä palkkaan uuden perämiehen.

- Taidan kuunnella tätä kirjoittaessani tuota karvaista Nurkkajänis-radiota hetken.

 

- "... hylättyjen enkelien kuoro laulaa seuraavaksi laulun hylätyistä suklaaenkeleistä..." kräks kräks..piipöö..kräks "...sää Grönlannissa: pohjoisen puoleista tuulta, Chokoksi ristitty pyörremyrsky lähestyy Kanadan itärannikkoa"..." kräks-piiiip"...suklaatervaus pakolliseksi jokaiseen puurakenteiseen laivaan, ministeriön ehdotus on saanut..." kräks - kräks - piip" ...Koko EU allekirjoittaa kohta lain, jossa suklaantuotanto tehdään luvanvaraiseksi.. Direktiivillä pyritään vähentämään suklaariippuvaisuutta..." KRÄKS - piip -kräks" ...oletko suklaariippuvainen? Nyt kaikista apteekeista Suklis-laastareita ja Suklis-purkkaa. Tehoaa vieroitusoireisiin ja saat ne ilman reseptiä..." KRäks -piip-kräks..." ..SUKLAA TAPPAA!! Auttava puhelin... "suklis-suklis-suklaata,saapi nytten halvalla! suklis-piste.fi"..."

 

...KESTÄMÄTÖNTÄ! Laivassa ei ole yhtään suklaata, ja heti kaikkialla puhutaan siitä.... mur.

 

 

 


Kommentit:

Vekku: :/

BlackBlog: Kuka piraattikapteeni kuolee seuraavaksi! Osallistu vedonlyöntiin!