myrsky%20skull-normal.jpg

Siedän Nurkkajänikseltä monenlaista; kiukunpuuskat, kepposet, mielenosoitukset, laiskuuden ja hävyttömyydet. Mutta en sitä uutta ymmärtäväistä "kärsivällisyyttä". Revin tänään kiukustuneena vanhan riippumaton yläkannella riekaleiksi, koska puujalkani jumittui päikkäreiden jälkeen kiinni yhteen sen umpisolmuun. Lensin nurin. Ylenpalttinen kiroilu puhdisti ihanasti mieltäni ja ehdin jo haaveilla uudesta kiikusta. (Riippumatto oli vanha, ja moneen kertaan kaikenvärisin narunpätkin kasaan kursittu.)

Paatoksellisen riehumiseni jälkeen Nurkkajänis tuli luokseni ja taputti hellästi olkapäätäni. Lammasmainen ilme naamallaan se selitti minun turhaan tuhlanneen energiaani riehumiseen.

 

- Meille on annettu tietty määrä energiaa. Ajattele, mitä kaikkea tuolla energiamäärällä olisit voinut tehdä. Tuhlasit sen vanhaan riippumattoon.

Ou nou, siis ihan järkkyä! Ajattelin, että hilpeän äkäpuuskani pilaamisen johdosta kehittelen ennen joulurauhaa jänikselle pari mieltä mullistavaa vastoinkäymistä. Ja sitten, kun se suuttuu, menen ja taputan sitä olkapäälle ja sanon juuri nuo samat sanat. Ehkä piilotan sen Depp-elokuvakokoelman. Tai jotain.

 

 

Muuta: Laivan joulukoristelu aloitettu. Kapteenin salongista pesin kaikki ikkunat ja ompelin sinne uudet viininpunaiset (tosi tummat) verhot. Lisäksi solmin verhoihin persikansävyistä satiininauhaa. Olisin kyllä halunnut joulun kunniaksi käyttää punaista samettinauhaa, mutta kun semmoista ei ruumasta löytynyt.

Ruukussa kasvava kahvipensas mennee joulukuusesta, askartelen siihen kullanvärisistä helmistä ja kuparilangasta koristeita. Märssykoriin on jo viritetty jouluvalot. Tosi hauskan näköistä, ja lipuksi vedettiin iso karkkisäkkinä toiminut tonttulakki. Ihan jouluinen mieli.

Olemme purjehtineet jo hyvän aikaa kohti Pohjanmerta. On varmaan upeaa viettää joulu Coconutilla Norjan vuonossa. Niin me ainakin olemme ajatelleet. Vuonossa on paljon suojaisampaa kuin avomerellä, joten voinemme kunnolla rentoutua glögien ääressä. (Nippa nappa ehdimme ajoissa perille?)

 


Kommentit:

HareMagazine: Kenellä on pisimmät korvat- kisa alkaa! Pääpalkintona tonttulakki.

Tina: Morjestaa:)

Röö: Kuinmyösmorjestaa:)

Hupulainen: :Dilmeisestikaikkiok!