...hmm, en viitsi kaikkia viime päivien tapahtumia tähän kauheasti kirjoitella. Who jaksaa.

Lyhyesti:

Olimme siis kaukana Himalajan ylängöillä, kun sain syötettyä Nurkkajänikselle oikeaoppisesti niitä lumimiehen valkoisia karvahaituvia. Jännittävää oli seurata, miten Nurkkiksen laboratoriossa kehitelty aivojen aktivointia lisäävä bioaivoke tähän energialataukseen reagoisi. (Sehän oli saanut energiansa alunperin jättiläislaiskiaisen karvoista.)

Tulos: Nurkkajänis latelee kaikenlaisia vuorenhuipun tietäjän viisauksia vähän väliä. Se on kai olevinaan nyt vähän niin kuin jokin guru. Mutta se ei haittaa, vanha kunnon perämies on kuitenkin jälleen entisellään. Se jopa korjasi jeepin moottorin, kun se kerran pössähti tuonne umpihankeen.

 

kiina%201-normal.jpg

 

Tänäänkin, kun Hongkongiin palattuamme ajelimme sillä Duponttien jeepillä pitkin laitakaupungin katuja, se totesi etupenkillä korvat lärpässä istuksiessaan, että "...jokaisen eläväisen elämä on yksi ämpärillinen". Tietysti kysyin, että miten niin yksi ämpärillinen. Vastaukseksi Nurkkis katsoi vain eteensä, ja sanoi saman toteamuksen uudelleen. Ja sitten se kysyi, mitä minä omaan ämpäriini kerään. Meinasin sanoa, että kaikenlaisia karvoja, mutta en sitten viitsinyt. (Totta puhuen olin kerännyt ihan hirveästi vastaisuuden varalle niitä lumimiehen villoja.)

 

Jeps. Coconut oli poissaolomme aikana tervattu, ja huomenissa me lähdemmekin seilaamaan taas jonnekin päin. Ihan kuin niin kuin ennenkin. Oikein ikävä merta. Lastasimme Coconutiin kaikenlaisia tarvikkeita ja kävimme vielä iltakaakaolla yhdessä sataman kuppiloista.

 

Illalla löhösimme tähtikirkkaan taivaan alla yläkannella, emmekä puhuneet mitään. Nautimme vain toistemme läheisyydestä ja minusta tuntui siltä, kuin olisin hirveän paljon vanhempi kuin ennen Mongolian ylänköjä.

Nurkkajänis kapusi vielä ennen nukkumaanmenoa ylös märssykoriin meditoimaan. Huomasin sen kyhänneen pesänsä viereen jonkinlaisen alttarin. Siinä oli pieni buddha patsas, jolla oli tonttulakki.

 

 


Kommentit:

BlackBlog: Paras vapaiden sielujen kohtauspaikka! Kommentointi 100 goldenia /sana. Hymiöt ilmaiseksi.

Tina: Moikaikkitääkommentointieimaksakuinhymiönkun-yhdistättehymiöön:b

Hupulainen: Oletkovarma:O?

Tina: Joo!:)

Röö: ZikivaroJekardinezjaBBlogehkäkimpassa:O