Nurkkajänikselle sattui illalla vahinko tämän tietsikan kanssa; kioskipelikaanilta ostettu muoviputki-mehujää lässähti tähän näppäimistölle. Jänö sai minulta perusteelliset haukkumiset. Nyt minun on paha mieli. Sekä siitä, että näppäimistö toimii hassusti, kuin myös siitä että metelöin ja räyhäsin Nurkkajänikselle niin kauheasti. Sehän oli oikeasti vahinko.

Välilyöntiäeimeinaasaadaaikaan millään... (kaivoin hiusten kuivurin esiin ja pyysin Nurkkajänistä polkemaan generaattoria.) (Akut ovat tyhjänä, ja aurinkopaneelit eivät kuun valossa ole kovin tehokkaita.)

 

Pohhohhoooom...

 

Kas vain, nämä näppylät alkavatkin pikku hiljaa taas toimia. (Mikään muu ei sitten oikein toimikaan.)

Jatkan läppärin siivousta. Voikohan tämä mennä pilalle kuitenkin loppujen lopuksi?? Komennot vähän tökkivät edelleen. Varsinkin shitti-nappula vähän hidastelee ja siitä kuuluu sammakkomaiselta kuulostava nielaisu-ääni.

 

(Uusi päivitys:) Unohdettuaan jo mehujäätelöjupakan Nurkkajänis motkotti, että miksi hänen joulukalenterista avattua taideteostaan ei ole esitelty paremmin. Joten pitääkseni jänön hyvällä tuulella ohessa siis se ensimmäisestä luukusta paljastunut kuva.

 

nurkkiksen%20taide%203-normal.jpg

 

Muuta: luntakin satoi. Pieniä lumipalloja sai tehtyä, kun kasasi hiutaleita reelingin päältä.

Ja ou nou!!! Kommentointi siis maksaa nyt 100 goldenia per sana!!! Kuulostaa ihan rosvoukselta!! Vaikka ei kai se ole ihme näissä piireissä.....

 


 

Kommentit:

Ei kommentteja.