pirate%20nurkkis%20mv-normal.jpg

Nurkkajänis ei jaksanut enää odottaa. Se tahtoi heti avata tekemästään joulukalenterista ensimmäisen luukun. (Sanoin sille että koska joulukalenteri oli sen ikioma, se saisi minun puolestani avata luukun jos niin halusi. Olihan niitä runsaasti ylimääräisiä.) Ensimmäisessä luukussa oli piirros siitä itsestään.

- Ihmettelin, miksi luukuissa ei ollut numeroita. Vastaus oli, että koska ne muutenkin avataan ilman mitään sen ihmeempää logiikkaa, numeroita ei tarvittaisi. Se kuulosti Nurkkajäniksen selittämänä hyvin loogiselta.

 

Päätin vielä kertoa ympäripyöreästi jotakin joulun alkuperäisestä tarkoituksesta ja kuinka adventteina sytytetään kynttilöitä. Mutta Nurkkajänis katkaisi puheeni muistuttaen minua uskonvapaudesta ja selitti jouluaaton merkitsevän sille joulupukkijuhlaa. Ja se uskoi sydämestään joulupukkiin ja useimpiin tonttuihin.

- Mitä vähemmän jollakin kansalla on jumalia, sen enemmän sillä on kaikenlaisia turhia sääntöjä. Sen sotaisampi ja valloitushaluisempi, ja sitä enemmän ristiriitoja on sen halussa elää sopuisasti muiden eläväisten kanssa, jänis tuhahteli. - ...ja aina sen parempi, mitä enemmän tonttuja, haltijoita ja peikkoja, se jupisi tuskin kuuluvalla äänellä.

 

Ennen nukkumaanmenoa löimme vielä lukkoon päivämäärän, koska pitäisimme omat pikkupikkujoulut. Sen jälkeen olisi Mortugassa oikeat pikkujoulut ja sitten tulisikin oikea jouluaatto. Voiko allakka oikeastaan vaikuttaakaan paremmalta?!

 


 

Kommentit:

Hupulainen: Laittelin juuri parvekkeelle pikku kynttilän lasilyhtyyn palamaan, ja tulee tunnelmaa.

Röö: :D

Tina: Hyvä idea. (Harmi jos Ziki ei voi lukea meidän kommentteja?!)

Hupulainen: Nii joo. Mä olen oikeesti harkinnut loikkaamista Coconutille. On se niin jännittävää.

Tina: Ei ole mitään takeita, löydät Zikiä. Ties vaikka ryntäät suoraan Jekardinezin syliin. :O

Hupulainen: Se onkin ainut syy, miksi riekun vielä vain täällä kommenteissa. Pahuksen sielukaappari.

Tina: Entäs jos BlackBlog ja Jekardinez toimii kimpassa?

Vekku: Hyvä huomio… Se tietäisi sitä, ettei Ziki pääse pois Coconutiltaan ehkä koskaan.

Röö: Mitäs sitten tehdään?

BlackBlog: Kommentointi muuttuu maksulliseksi. 100 goldenia/sana. (Hymiöt 1 golden kpl)