Meni muutama päivä ennen kuin kaikki häkkieläimet oli saatu toimitettua oikeisiin satamiin. (Tähän lisäykseksi vielä; satamissa oli vastassa eläintensuojeluorganisaatiot, jotka tarkastivat eläinten kunnon ja huolehtisivat ne luonnollisille asuinsijoilleen.)

En jouda taistelemaan itseäni ulos täältä pikselimaailmasta - BlackBlogin koodiportit eivät näytä toimivan – Coconut vie nyt kaiken energiani ja pelkään, että jos en keskity, voin ajaa laivan karille tai purjehtia suoraan Jekardinezin syliin. Ja kuolema ei tunnu enää lainkaan vaihtoehdolta, kuten ajattelin joskus ikuisuus sitten.

(Oletettavasti mikään taho ei pidä jöötä tällä piraattipalvelimella?)

 

coconut-normal.jpg

 

Aamulla yritin ottaa aikani kuluksi valokuvaa Nurkkajäniksestä. Se alkoi juosta ympäri laivaa karkuun samalla lapsellisesti nauraa kikattaen. Se oli niin mahdottoman iloinen, kun olimme taas menossa kohti Atlanttia (= kauas Jekardinezista) ja uusia seikkailuja kaikenlaisten konfliktien jälkeen. Ja postilokkikin oli tuonut kirjeen, jossa oli kutsu Mortugaan suuriin Atlantin piraattien pikkujouluihin. - Löimme myös lukkoon jouluaaton viettopaikkamme, se olisi jossakin pohjoisessa, missä sataisi varmasti lunta. Hyvä tuuli kesti meillä molemmilla koko päivän ja rallatellen jatkoimme merirosvolippujen ompelua.

 

nurkkiksen%20taide-normal.jpg

 

....Silti puhkesi pikku riita alkuillasta. Nurkkajänis halusi alkaa jo koristella laivaa joulukuntoon. No minähän sanoin sille, että ei tule kuuloonkaan, ja että VASTA kun olisimme tukevasti "jouluankkurissa", kaivaisimme ne pallot, kimmellykset ja jouluvalot esiin. 

Tietysti siitä seurasi mökötystä. Sain jäniksen lepyteltyä, kun ehdotin sille joulukalenterin tekoa; se saisi taiteilla laivaan oman hauskan joulukalenterin. Jänis oikein jähmettyi ihmetyksestä hetkeksi. Se ei reppana ollut koskaan nähnyt joulukalenteria! Jouduin selittämään sille juurta jaksain, mikä se sellainen oli ja hyvin pian perämies oli täyttä vauhtia visioimassa laivaan kalenteria. Sille ei ilmeisesti kelvannut mikään pikku kalenteri, vaan se peittäisi koko kapyysin seinän. Koristeelliset luukut oli pian teipattu seinään ja jokaisen alla oli jäniksen itsensä tekemä pieni taideteos.

 

Katsottuani kalenteria tarkemmin, totesin siinä olevan liikaa luukkuja. Selityskin löytyi. Nurkkajänis oli sitä mieltä, 24 on liian vähän ja 50 suunnilleen sopiva määrä. Ja jos jonakin päivänä sattuisi olemaan tylsää, olisi hauska avata monta luukkua! - Ding ding. Mikä idea!!

...Ja jouluaaton tietää kuulema siitä, kun joulupukki tulee. Joten nou proplem.

v%C3%A4risotkua-normal.jpg

 

*...(..ostaisin heti sellaisen SUKLAAkalenterin, jossa olisi yhdelle päivälle useampi luukku.)

 

* (Uusi päivitys:) Siis suklaaLEVY-kalenteri; kokonainen levy suklaata yhdestä luukusta??!!

 


 

Kommentit:

Ninnu: Suklaassa on karseesti rasvoja ja energiaa!

Tina: Nam.

Röö: Nam Nam.

BlackBlog: Kuka Golden Hat tähti ajaa seuraavaksi kolarin? Veikkaa ja voita!

HareMagazine: Jäniksille kaksipiippaiset joululakit nyt tilattavissa!