coconut-normal.jpg

 

Tänä iltana oli ihanan kirkas tähtitaivas, pitkästä aikaa! Heijastin isoon purjeeseen kauhuelokuvaa. Nurkkajänis katsoi sillä välin kapteenin salongissa Ohukaista ja Paksukaista. Taas! Se katsoo jo YHDEKSÄNNETTÄ kertaa samaa leffaa! Ihan hassu. (On ihan eri asia katsoa joku Pirates-leffa kymmenen kertaa.)

Olemme edelleen tiukasti parkissa hiekkasärkällä. Persuus. Alkaa tosissaan ottaa pattiin. Nurkkajänis oli ollut tänään niin tyhmällä päällä, että torkkuessani riippumatossa se oli maalannut salaa puujalkani kangasvärillä vaaleanpunaiseksi. Jouduin liottelemaan puujalkaa vesipadassa monta tuntia, eikä väri meinannut lähteä pois millään.

- Tämä ei lähde kuin kulumalla pois, motkotin jänikselle seistessäni höyryävän, kuuman padan ääressä pesupulveripaketti kädessä.

- Osta sitten sitä Kulumaa, se ehdotti iloisesti virnistäen.

v%C3%A4risotkua-normal.jpg

(Uusi päivitys:) Puhhuh; ihan pelkäsin hetken oikeasti kun katsoin niin hurjan leffapätkän. Siinä ei ollut kummituksia eikä hirviöitä, vaan hullu päähenkilö. Ihan maallinen, ihmisen oma mielipuolisuus voi olla raastavampaa kuin yliluonnollisen hirviön pelko. Minun oli ihan pakko mennä katsomaan Nurkkajäniksen kanssa mykkäkomediaa, muuten en olisi rauhoittunut ollenkaan.

Muuten, Nurkkis oli nukahtanut kesken leffan katsomisen; naama kookoskermakupissa. Nostin reppanan omaan pesäänsä... Ötyä!!

 

 


 

Kommentit:

BlackBlog: Voita lisää aikaa vuorokauteesi? Onko 24 tuntia liian vähän? Virtuaalimaailmassa voi valita päivääsi niin monta tuntia kuin haluat!