Koska me olemme vieläkin, aina vain, edelleen ja yhä naimisissa hiekkasärkän kanssa (aamen), on aikaa tehdä tällaisia blogitestejä. Otin Nurkkiksen naamasta hyvän ja tarkan valokuvan ja syötin sen tämän testin arvioitavaksi. Jänö muistutti eniten Väiski Vemmelsäärtä, Pupu Söpöä ja Playboyn logoa. (!)

 

pirate%20nurkkis%20mv-normal.jpg

 

Omien kasvojeni valokuvaussessio meni pieleen, ja testi jäi omalta kohdalta siis tekemättä. Kuvaamishetkellä olin ottamassa silmälappua pois, jotta se ei olisi häirinnyt testitulosta, ja kävi niin onnettomasti, että satuin aivastamaan. Kallisarvoinen lasisilmäni lennähti pois paikaltaan ja vieri reelingin raosta rantahiekalle. Kapusin köysitikkaita pitkin alas hakeakseni sen, mutta sitä ei näkynyt enää missään. Etsimme silmää Nurkkajäniksen kanssa laajalta alueelta koko loppupäivän, tuloksetta.

 

Nyt on sitten koko ajan oltava silmälappu päässä, ettei silmämonttuun lentäisi hiekkaa. Huomisesta alkaen, kun lapioimme kanavan tapaista ojannetta Coconutin vesille saamiseksi, on kaikki kaivettu hiekka heitettävä sihdin läpi mokoman lasikuulan löytämiseksi.

 

Käytännön ongelmana oli hetken aikaa keksiä tarpeeksi hyvä sihti hiekan seulontaan. Ruumasta löysin kuitenkin vanhan verkkopaidan, jonka pingotimme tynnyrin vanteen ympäri. Käytämme sitä. Kaikenlaisiin ongelmiin tuppaa löytymään ratkaisu, kun vähän viitsii ajatella. - Harmi, kun aina ei jaksaisi ajatella. Lapioiminen on ottanut koville ja käsiini on ilmestynyt hiertymiä ja rakkuloita. Miten ihmeessä laivan saisi pois hietikolta??? Siis ilman lapioimista.

Nurkkajänis ehdotti iltapäivällä kadonneen lasisilmän tilalle pikkuruista sinistä pomppupalloa. Se oli löytänyt ruumasta lelulaatikon. Kieltäydyin, sillä pomppupallosta saattaisi liueta elimistööni jotakin muovimyrkkyä. Sen pitäisi ehdottomasti olla lasia tai jotakin vastaavaa. Hoputin jänistä etsimään lasisilmääni, sen sijaan että istuisi miettimässä sille huonoja vaihtoehtoja.

 

- Seuraava silmäasema on Mortugassa ja ties koska saan siis uuden, jos tätä ei löydy, popotin sille.

 


 

Kommentit:

Tina: :O No jopas!

Hupulainen: Miten hirveän huonoa tuuria! :/

Vekku: Semmoinen valaiseva silmä olisi hyvä pimeässä. Tai silmäkuula unikamera... :) – Mä olen perustanut mopo- ja prätkäblogin. Siellä käsitellään kaikkia päriseviä ja kaksipyöräisiä kulkuneuvoja.

Hupulainen: Unikamera! Oi se olisi ihana... (Pitää poiketa mopoja katsoon.)

Vekku: Joskus pienenä olen toivonut joulupukilta lamppua, joka näyttäisi pimeää.

Ziki: Pimeää näyttävä taskulamppu olisi muuten hauska!!

Silmäkulma: Nyt kaikki ihanat lasisilmät edullisesti meiltä!