No niin. Olemme edelleen jumissa hiekkasärkällä, jossakin Afrikan länsirannikolla, lähellä päiväntasaajaa. Koska koko päivän satoi taas vettä, ei lapioimisesta tullut mitään. Paitsi lippujen ompelemiseen, aikaa on mennyt myös kaikenlaisten hauskojen blogi-testien tekemiseen. Varmaankin nämä testit on suunniteltu ihan juuri sellaisille joutilaille hönnöille, jotka ovat jumissa ja heillä ei ole mitään tekemistä.

 

Valitse oheisista kuvioista se, joka miellyttää sinua eniten.

 

ihmissusi-normal.jpg

 

Olet ihmissusi.

Hengenheimolaisiasi yön pimeydessä ovat mm. vampyyrit, pahasilmäiset kapteenit ja noidat. Olet erittäin hyväntuulinen ja sympaattinen, mikäli asiat menevät kuten haluat, mutta raivostuessasi et erottele ystäviä vihollisistasi.

 

 

Hmm, nämä testit ovat ihmeellisiä. Melkein voisi uskoa, tätäkin, mikäli en inhoaisi erästä pahasilmäistä kapteenia niin perusteellisesti. Nimittäin ilkimyskapteeni Jekardinezia.

Nurkkajäniskin halusi tehdä tämän testin; siitä tuli kaameailmeinen halloween kurpitsa. Se hieman pettyi. Se olisi halunnut olla vampyyri. Ehdotin, että halloween kurpitsa voisi tarkoittaa värinsä puolesta myös halloween porkkanaa, ja niin jänis innostui taas. Se haki heti ruumasta ison porkkanan ja kaiversi siitä kauhuporkkana -lyhdyn nokkapuuhun roikkumaan. Sinne mahtui pikku tuikkukynttilä palamaan. Ja tietenkin sitä oli yön pimeydessä yhdessä ihailtava.

Sade hellitti kääntyneen tuulen myötä ja jatkoin lapiointiurakkaani. (Vielä olisi lapioitava ainakin viisi metriä särkän läpi, jotta aallot voisivat lyödä tiensä sen läpi laivaan.)

 

Muuta: Nurkkajäniksessä on kuumetta, sen korvat lärpättää enemmän ja nenä on rohtunut. Tein sille kamomillateetä.

 


 

Kommentit:

Ei kommentteja