v%C3%A4risotkua-normal.jpg

 

...signaalit eivät saavuta nyt Coconuttia ja töllökään ei siis ei näy koska sataa. Sateella kaikki signaalit häviävät. Ja en jaksa piipahtaa ohikulkevaan divarilaivaan katsomaan olisiko siellä hyviä nauha-leffoja (mitä harkitsin tunti sitten) ja olen tuijotellut vesipisaroita ihan kyllästymiseen asti. Tämä lokipäivityskin tapahtuu hitaasti morsettamalla ja mekanoenergiaa käyttäen. Nurkkajänis innostui kuntoilemaan, joten hyödynnän sitä. Kuntopyörägeneraattori on kyllä hyvä keksintö.

 

Puoli päivää vietin tuumaten etten varmasti alkaisi puuhastamaan mitään järkevää, kuten pyykkäystä, siivousta tai muuta semmoista, mutta jotain tehdäkseni aloin sitten kuitenkin laittaa kapyysia kuntoon. Se on ollutkin aika räjähtäneen näköinen. Löysin ruumasta oliivinvihreää maalia, ja maalasin sillä ensin pienen jakkaran. Ja kun maalia jäi, läträsin kapyysin pyöreät ikkunoiden puitteet saman tien.

Kaulassani roikkuva kristalli (joka on myös tämän lokikirjani avain) on kiinni likaisen ruskeassa nahkahihnassa, ja yritin sävyttää sitä samalla oliivin vihreäksi. - Vahingossa värjäsin myös kaulaani; näytän boheemilta taiteilijalta? 

 

Aloin miettiä, pitäisikö pöytäkin viedä ulos kannelle, hioa ja lakata uudestaan. Se oli täynnä puukon jälkiä, kaiverrettuja nimiä ja monenmoisia koloja. Mutta hiominen veisi lopullisesti unholaan ison osan kapyysissa elettyä elämää. Päädyin lopulta vain putsaamaan sen perusteellisesti ja sen pinnasta löytyi lisää monenlaisia kiinnostavia juttuja. Joku oli kaivertanut siihen ilmeisesti jopa oman kuvansa? Myös Coconutista oli raapustettu silhuettikuva. Pöytä kertoi omalla tavallaan laivan historiaa.

Innostuin ajatuksesta kaivertaa siihen lisää kuvia. Aika kului kuin siivillä. Iltaan mennessä pöytään oli ilmestynyt entisten raapustusten lisäksi kuvia Nurkkajäniksestä, postilokista ja kioskipelikaanista. Lisäksi kaiversin oman nimimerkkini oikein hienosti ja koukeroisesti. ”Ziki”. Ja jotta se olisi ollut täydellinen, maalasin kirjaimet vielä huolellisesti jäljelle jääneellä oliivinvihreällä maalilla.

 

(Uusi päivitys:) Nukkumaanmenoaika. Nurkkajänikselle piti ladata omaan tietsikkaan uusia pelejä ruumasta löytyneiltä antiikkisilta levykkeiltä. Oli hauska katsoa, kun se ihan tosissaan uppoutui pelimaailmaan - se piti tassuja nuolinäppäimillä, kieli oli toisessa suupielessä ja silmät eivät rävähtäneetkään. Se on niin koukussa yhteen labyrinttipeliin, että oli sovittava peliaikarajat. Kapyysista löytyi hassu vedettävä viiden minuutin munakello, joka alkaisi päristä, kun aika on kulunut. Sovimme että korkeintaan viisi pärähdystä saa pelata, sitten on tehtävä jotakin järkevämpää, vaikka käytävä märssykorissa tai pelattava erä tikkiä.

* Ai niin, huomenna taidammekin olla jo Bangkokissa (click!)!!!

 


Kommentit:

Hupulainen: Mun pupu ei ymmärrä tekniikasta mitään. 

Tina: Täälläkin sataa.... :(

BlackBlog: Oikea lokkipostikirje virtuaalimerelle 1 silveriä/sana!

Uutisankka: Hedelmäpelikone-virus leviää. Pelikoneet pestävä huolellisesti.