coconut-normal.jpg

 

En ole kaikkea yksinkertaisesti jaksanut tähän kirjoitella. Siksi tämä pienoinen lokitauko. Oli vähän, tai siis aika paljon, nettiongelmiakin ja hetken luulin jääneeni lopullisesti jumiin tuonne kolmanteentoista päivään pikselimaailmassa.

 

Olemme pelanneet korttia. Yleensä tulitikkupokeria, mutta eilen pelasimme jonkin aikaa pikkuesineistä. (- Miten pitkäkorva voi kaikessa älyttömyydessään olla niin vietävän hyvä kortinpeluussa? Hävisin sille hienon Sveitsin armeijan linkkuveitseni.)

 

Alamme lähestyä Bangkokia. Vihdoinkin! Iso hyökyaalto pesaisi laivankantta ja kaikki irtonainen roina hävisi mereen. No, onpahan paljon helpompi siivota. Nurkkajäniksen pehmonallekin meni samalla ja se on sen takia ollut hillittömän onneton, vaikkakin yrittääkin peitellä sitä.

Mutta en kerta kaikkiaan nyt millään ehdi paijaamaan jänöä, olen muutenkin aika väsynyt. Pitänee ostaa sille uusi nalle Bangkokista.

 

Iso pelikaani on istuskellut tykin piipun päällä useampana päivänä. Aikookohan se tehdä sinne pesää? Kieltämättä tykinpiippu voi linnunaivoissa näyttää jonkinlaiselta kottaraispöntöltä. Tosin olen nähnyt pelikaanien sarjakuvissa pesivän märssykoreissa.

Nurkkajänis ei ole uskaltanut mennä lintua lähellekään ja väitti nähneensä pelikaanin suussa torahampaat. Hain lintukirjan ja esitin sille kuvan pelikaanista; ei niillä ole torahampaita. Mutta sitten äkkäsin että se olikin Nurkkajäniksen tekosyy saada lymyillä hytissä. Oikeasti se suri sitä pehmoleluaan ja sillä oli sen takia inspiksen puute hommiinsa.

 

Niinpä myötäilin ennen nukkumaanmenoa sitä torahammasjuttua. Sanoin sille, että ehkä sillä pelikaanilla tosiaan oli vähän niin kuin jonkinlaisia hampaita nokassa.

 


Kommentit:

Hupulainen: "One night in Bangkok.." :D

Vekku: :) Torahammaspelikaani! Voi veljet, olisikin sellaisia!

Ninnu: Moi Vekku!!!

BlackBlog: Virtuaaliset varasielut nyt tilattavissa BlackBlogista - vaihdossa maksamme hyvin vanhasta sielusta!