coconut-normal.jpg

 

Arvoisa filmiryhmä jäi aamulla Kapkaupunkiin.

 

Päässäni on pyörinyt kaikkein turhanpäiväisimpiä filosofisia ajatuksia. Ihan pikselimusteen ja ajan  tuhlausta. 

 

En voi olla miettimättä ihmisten erilaisuutta. Kuunneltuani pari päivää laivalla viipynyttä seuruetta, huomasin jotain. Elämä voi olla näköjään ihan hanurista vaikka puuhastaisi mitä. Huipputähtenä olo ei taida olla kummoista.... silloinkin joutuu näköjään kärsimään epämieluisista työkavereista. - Työssään menestyvä ei välttämättä menesty ihmissuhteissaan. Riitelyä ja mökötystä. Ja tarvitaan joku tohtori Phillin tapainen väliin hössöttämään.

 

Mitä jos Kolumbus olisi syntynyt tähän päivään? Hän saattaisi ihan hyvin olla tässä ajassa pelkkä luuseri, jolla on suuret suunnitelmat, mutta arkinen aherrus ei kiinnostaisi pätkääkään. Ei hän ainakaan voisi olla mikään suuri löytöretkeilijä, koska eihän tässä ajassa voi uusia mantereita enempää löytää. Kolumbus saattaisi olla tosi masentunut tyyppi, siis kun ei olisi mitään löydettävää enää.

 

Onko kohtalomme syntyä toisinaan väärään aikaan ja väärässä paikassa???? Jospa minäkin olen väärään aikaan syntynyt Kolumbus. Voikohan suurin vahvuus ollakin väärään aikaan väärässä paikassa suurin heikkous? Kamalan vaikea kysymys.

 

Monenlaiset mietteet häiritsivät mieltäni, ja halusin kiirehtiä matkan tekoamme. Ostokset tehtyämme - ja Nurkkajäniksen pelattua pikaisesti kierros pokeria kulmabaarissa - irrotimme touvit satamalaiturista ja jatkoimme matkaamme. Nurkkajänikselläkin tuntui olevan kauhea into päästä nopeasti eteenpäin.

 

Mutta jänis ei ole kertonut vieläkään, miksi haluaa juuri Intiaan.

 

 


Kommentit:

Hupulainen: Aika filosofisia mietiskelyjä Zikillä tänään.

S: Ei ihme sen häslingin jälkeen?

BlackBlog: Osta/vaihda/myy sivustomme on uusiutunut! Kirjaudu sisään!

Tina: Joopa. Kuka uskaltaa kirjautua BlackBlogin markkinoille… paitsi Ziki. Bittiminää voi etsiä turvallisemmistakin paikoista.

Ninnu: Mutta Ziki ei tykkää mistään turvallisesta.