coconut-normal.jpg

No niin.

 

Ihan yllättäen Nurkkajänis alkoikin aamulla kertoa syytä haluunsa päästä Intiaan; se oli kuullut isänsä olleen Mongolialainen arojänis. Niinpä Nurkkajänis oli saanut päähänsä lähteä Intiaan ( ! ) ja pomppia sieltä vuorten yli Mongoliaan etsimään sukulaisiaan. - Voi vitsi sen kanssa. Joku lumileopardihan olisi syönyt sen kirjaimellisesti heti kättelyssä...

No, nyt jänis on tutkinut karttoja tarkemmin - ja todennut matkan vähän liian pitkäksi loikkia. Lisäksi se kertoi tuntevansa olonsa kotoisammaksi Coconutilla kuin missään muualla ikinä tätä ennen. Eikä halua enää ajatellakaan sukunsa etsimistä.

 

Ja kun minun suustani lipsahti hellämielinen kommentti - sanoin Nurkkiksen olevan parhain jänis laivassa, mitä koskaan olen tavannut - aloimme mahdottoman King Pepperin juonnin, laulamisen ja pokerin pelaamisen.

 

Emme pysähtyisi Goalle, emmekä ehkä poikkeaisi Singaporeenkaan, vaan suuntaisimme kurssin suoraan Bangkokiin. Bilettämään.

 

 


Kommentit:

Tina: Niin sitä pitää. Milloinka ei kunnon biletys olisikin paikallaan! jes. :D

Hupulainen: Veit sanat suustani, Tina. Taidankin heti alkaa suunnittelemaan ensi viikonloppua.... ;)

Ninnu: Bongasin uuden blogimeemin: ”MITÄ SINULLA ON NYT PÄÄLLÄSI?”

Ziki: Harmaa Snoopy yöpaita ja vaaleanpunaiset pyjaman housut.

Hupulainen: Kylpytakki.

neiti Aika: Musta silkkiaamutakki, jossa lohikäärmekuvio selässä.

Tina: Hei, Ziki olet unohtanut sen meemin, että mitä elämääsi kuuluu kolmen vuoden kuluttua!! (kädet puuskassa jää odottamaan.)

BlackBlog: Tee blogistasi mielenkiintoisempi mainoksilla! Kymmenestä mainoksesta kilahtaa tilillesi kokonainen goldeni.