Aamusta löytyi aalloilta lisää tavaraa; tölkkipostia! Tölkki oli sellainen lasinen, jonka korkkinen kansi oli mehiläisvahalla sinetöity kiinni. - Pullopostiin ollaan totuttu, ja lentopostiin (postilokki), mutta tölkkipostia ei ole aikaisemmin näkynyt.

 

Luulimme ensin saavamme lisää mansikkahilloa, mutta ei, se oli täynnä pelinappuloita, noppakuutioita ja rullalle käärityssä viestissä luki: "En pelaa enää ikinä."

Hmm. Joku oli tehnyt suuren lupauksen elämäntapojensa muuttamisesta oikein kirjallisesti paperille. Ja heittänyt sen sinetöityyn tölkkiin kieritettyään aaltojen vietäväksi. Olen ihan varma siitä, että kuka tahansa lupauksensa oli hartain mielin tehnyt, rikoimme tölkin avatessamme sen taian. Peliriippuvainen lupauksentekijä oli varmaan nyt vaarassa sortua johonkin.

 

Päätimme Nurkkajäniksen kanssa laittaa kaikki tavarat takaisin tölkkiin ja sinetöimme sen huolellisesti uudelleen kiinni. Ja jotta sitä ei enää kukaan avaisi, sidoimme vielä tykinkuulan sen painoksi ja upotimme mereen. Nyt jonkun lupaus varmasti pitää! Nurkkajänis kyllä näytti hieman aprikoivan, ehkä hän olisi halunnut pitää tölkin sisällön itsellään. Se rakastaa noppakuutioita ja pelinappuloita.

myrsky%20skull-normal.jpg

Nyt olen miettinyt koko illan pääni puhki että mistä alkaen minä olen taikauskoiseksi ruvennut?

 


Kommentit:

BlackBlog: Missä päin maailmaa tapahtuu seuraava räjähdys tai onnettomuuskatastrofi? Sijoita uusittuun vedonlyöntiklubiimme!