(Siis suklaan loppuminen on katastrofi.)

 

"Ei kiitos, ei me olla lihansyöjiä! Laske se takaisin mereen" sanoin Nurkkajänikselle, kun se aamulla vinssasi kitisevällä käsivinssillä isoa haita tuonne keskikannelle. Tosin hyvä juttu oli, että nyt joku laivassa osasi siis käyttää vinssiä. Pitkäkorva oli nälissään jo unohtanut olevansa kasvinsyöjä. Jouduin hakemaan sille peilin, että se näki mikä oli jäniksiään. Mainitsin torahampaiden puuttumisen.  (Ja porkkanat, ja jäniksen katse kirkastui heti.)

 

Tutkittuani kaikki kapyysin kaapit, huomasin ettei meillä ollut enää oikein mitään kunnon syötävää. Tina oli lähtenyt pallollaan kohti Lontoota, ja häneltä saatu patonki oli aika äkkiä syöty. Meillä tosin on vielä vettä, luumuhilloa ja ananasmurskasäilykkeitä. Mutta niillä ei pitkälle pötkittäisi.

 

Pahus.

 

(Uusi päivitys:) Ohitamme juuri pikku saarta, jonka rannalla näkyy lauma ihmissyöjiä. Nurkkajänis katsoo niitä juuri märssykorista kiikarilla. Tutkin karttoja ja luulen sijaintimme olevan lähellä St. Helenan saaria.

 

kaiashark-normal.jpg

 


Kommentit:

BlackBlog: Osta lisätilaa oman blogisi leffasivuille! Maksuvälineeksi käy melkein mikä vain!

Tina: (kännykommentti) Istun tässä yltäkylläisyyden keskellä burgerissa ja sori en voi tuoda ruokaa kun joku varasti mun kuumailmapallon parkista äsken. (Huh! En meinannut päästä BlackBlogin virtuaaliporteista ulos! Olin joutua miehistömarkkinoille Mortugaan, kun en ole kirjoilla merirosvounionissa.)

Ziki: Olisin halunnutkin juuri syödä jonkin höttö aterian! Ja Nurkkis varmaan porkkanapirtelön. :) (Joo, BlackBlog haalii merirosvounioniin jäseniä aika innokkaasti.)

BlackBlog: Nyt oikea kirje lokkipostina virtuaalimerelle! 1 e/sana.