StarDoorsin etusivulla kerrottiin, että jostakin rahtilaivasta on pudonnut ihan oikeasti kontillinen kylpyankkoja mereen. Niitä huviksemme tähyillessämme saimme päivän saaliiksi useita ketjupullopostikirjeitä.

 

Typeriä keksintöjä. Semmoiset joutaisivat tykinkuuliksi. Viimeisimmän avaamani pullopostin teksti oli:

 

 

"...ole ystävällinen ja kopioi tämä kirje seitsemälle ystävällesi ja laita oma nimesi ensimmäiseksi... pölpöti pölpöti... liitä mukaan tieto lempileffastasi... pölön pölön... voit kymmenen vuoden kuluessa saada vinkkejä sadoista hyvistä leffoista!!" (Tittididii!) "...jos et toimita tätä viestiä eteenpäin, kohtaat myrskyjä, uppoat ja hukut moneen kertaan..."

 

 

 

Älköön kukaan IKINÄ lähettäkö minulle minkäänlaisia ketjupostikirjeitä.

 

Laitoin jo äkäisenä niitä pulloineen kirjeineen päivineen tykin piippuun ja olin ampumaisillani ne ulapalle, kunnes tajusin sirpaleiden joutuvan pian kalan suuhun. Niinpä pakkasin ne vanhaan puutynnyriin. Hautaan ne jollakin saarella maahan. (...ja teen paikasta kartan, ja jälkipolvet luulevat löytävänsä aarteen.)

 

coconut-normal.jpg

 


Kommentit:

BlackBlog: Myy sielusi nettihuutokaupassa!

Tina: Tässä tarjoon kahvit. (Hörps.) Uhkailut on monessa ketjukirjeessä inhottavin juttu. Mä en jatka niitä koskaan.

Ziki: .....moikka moi; kiitos (hörppää.) - hyvät kahvit!

Tina: Toi sielukauppa on pelottavaa. Ihan kuin ennen vanhaa spiritismi ja muu sielujen vaellus. Sielut on valjastettu sähköiseen olomuotoon.

Hupulainen: Eli joku voi napata toiselta sielun!

Ziki: ..ei kai kukaan ei voi kaapata kenenkään sielua. Se pitää luovuttaa vapaaehtoisesti. - Eri asia jos hukkaa tai häviää sen korttipelissä. Se on tosi arvokasta kauppatavaraa. Joittenkin kuuluisien kapteenien sieluista on luvattu huimia summia. (Miljoonia goldeneita!!)

Hupulainen:  :O

Tina: Nii, ja jotkut ostaa… !

Hare Magazine: Edullisimmat porkkanansiemenet täältä!