Postilokki toi aamulla hienon plakaatin; se on vaaleanpunainen, ja siinä lukee ”Rockin´ Super Captain”. Luulin ensin ansainneeni sen siksi että olen super, mutta se olikin jokin palkinto näiden sivujen ylläpitäjältä. Jos kiinnitän sen laivani kylkeen, nettiyhteys paranee - siinä on jokin langaton tehoasema vahvistamaan signaalia - ja jokainen lähelle tuleva paatti saa häiriösignaalina radioihinsa mainoksen BlackBlogin sivuista.

 

Nurkkajänis on nyt siis syönyt paitsi kaikki laivakorput, myös sipsit. Ja viimeisiä porkkanoita viedään. Pähkinäsuklaavarastoni on saanut olla rauhassa. Mutta luulen sen johtuvan siitä, ettei jänis ole älynnyt vielä suklaan sisällä olevia kokonaisia pähkinöitä.

 

- Olen tainnut tulkita jo jonkin aikaa merikarttoja väärin. Laskelmieni mukaan Coconutin olisi pitänyt rantautua Bermudaan tänään. Mutta maata ei näy missään. Ei tässä muuta hätää, mutta ruokavarastot alkavat käydä vähiin.

 

On muuten ihanan kirkas tähtitaivas Atlantilla ja tervalle tuoksuva kuunarimme keinuu aalloilla. On outoa tuntea aaltoja, kun tuulta ei tunnu olevan lainkaan. Komensin Nurkkiksen ruoriin sillä se on köllötellyt koko päivän. On epäilyttävän rauhallista. Eikös sellainen sanonta ole, että tyyntä myrskyn edellä? Paras olla vähän varuillaan.

 

 

blackb%20laatta-normal.jpg

 

 


Kommentit:

BlackBlog: Piraattien suurmarkkinat aina Mortugassa. Lisäksi tarjolla miehistöjä, kapteeneita, tykkejä ja laivoja.

Rosvoradio: Täällä soi Raeggae Boogie!