(Uusi päivitys:) Matalapaine on alkanut jälleen voimistua; ilmapuntari laskee edelleen. Kuuntelin kapun salongin vanhaa putkiradiota äsken ja siellä kerrottiin Jamaikalla juuri riehuvasta valtaisasta hirmumyrskystä, ja toinen myrskyrintama on juuri menossa kohti Bermudaa. Voi hallelujaa, kiitos Nurkkajäniksen temppuilun että olimmekin purjehtineet ihan toiseen suuntaan!!!

 

Pirate%20myrsky%20salama-normal.jpg

 

Keskityimme hengissä selviämiseen ilman sen suurempaa stressiä; pelasimme tikkiä.

Nurkkajänis on muuten mahtavaa seuraa. Se ei vaivaa minua minkäänlaisilla turhanpäiväisillä jutuilla tai kysele mitään liian vaikeita.

 

Olen vähän jo unohtanut alussa niin vaalimaani kapteenin arvokkuutta, koska sillä ei tunnu olevan tässä laivassa oikein mitään ihmeempää merkitystä. Ehkä tarpeeni esiintyä pomona on saanut kokea täyttymyksensä ja purjehtimiseen liittyviltä jutuilta ei jää enää energiaa turhaan tärkeilyyn.

 

Hirveästi tärkeilevillä ihmisillä on varmasti jatkuva pätemisen tarve ja he yrittävät peitellä saamattomuuttaan elämässään. Tosimenestyjät keskittyvät aina täydellisiin suorituksiinsa, ja jättävät sen tärkeilyn pr-henkilöilleen.

 

(Tosin tärkeily alkaa usein varmaan sitten, kun alkaa mennä pieleen...?)

 

(Tä?)

 

Mutta hiio-hoi, nyt nukkumaan!

 


Kommentit:

Ninnu: Morjestaa kaikkia!

HareMagazine: Oma lehti jäniksille, nyt verkossa!

S: Öitä!!