Huomasin juuri jäniksen karvoja tässä pähkinäpuisessa näppäimistössä; Nurkkajänis käy siis salaa netissä. Se osaa kyllä lukea, mutta on toivottoman huono kirjoittamaan. Vaikka ilmeisesti se opettelee kovasti koko ajan. En aseta sille mitään oppimispaineita, se saa oppia omaa tahtiaan, jos sitä huvittaa. Coconutia ohjataan vaistoilla, kompassilla ja tunteella, ei perämiehen kirjoitustaidoilla.

 

Pitkäkorva on kyllä ihan oikeasti niin innokas ja oppivainen, uskon sen oppivan tarvittaessa vaikeampiakin asioita. - Vastentahtoisesta turhan opettelustahan syntyy vain käänteisesti yhtä paljon turhaa vihaa....

 

Bermudaa lähestyttäessä nettiyhteydet tuntuvat heikkenevän koko ajan lisää. Tietysti Bermudan kolmioon katoaa laivojen ja lentokoneiden lisäksi varmaan kaikenlaiset signaalitkin. - Nurkkajänis suorastaan näyttää hätäilevän sinne. Ainakin se vaikuttaa kovin hermostuneelta ja kiireiseltä juostessaan märssykoriin vähän väliä tähystämään näkyisikö jo maata. Olen yrittänyt kysellä miksi, mutta saan vastaukseksi tassun heilautuksen ja mutinaa. Ihan kuin se salaisi jotakin?

 


Kommentit:

BlackBlog: Koe uusi maailma; jokainen voi ihan oikeasti olla oman onnensa seppä, varsinkin BlackBlogissa!

Nurkkajänis: Vak all. :F jjjnnnmmmdrt%!

Ziki: Kuten näätte, Nurkkis on oppinut vähän kirjottaan...

Tina: Viisas jänö!

Hupulainen: Bermudan kolmioon katoaa laivoja.

Tina: BlackBlogista on sellasia huhuja, että se kaappaa sieluja ihan oikeasti. Kantsis vaihtaa toiseen lokimestaan.

Ziki: Kokeilin Rommipulputinta, mutta se jökkäs heti alkuunsa.

Tina: Laitan meiliä....

Hupulainen: Mä en uskalla alottaa päiväkirjaa BlackBlogissa. (Mutta me nostetaan meteli, jos sä lakkaat näkymästä ja kuulumasta.)

Tina: (Nii, kai joku koneisto pitää jotain jöötä täälläkin???)

BlackBlog: Sijoita BlackBlogin aarrekammioon!