Naputtelen tämän päivän lokia antiikkisesta kännykästä, voin vain toivoa tämä postaus siirtyy lokikirjaan. - En pääse lukemaan kommenttejakaan.

Mutta muuten kaikki on ihan hienosti. Nojaan palmuun ja maha on täynnä ruokaa ja juomaa. - Onpas muuten hidasta naputtaa kännykällä. Joten yritän kirjoittaa lyhyesti (akkukin saattaa loppua.)

Y%C3%B6-normal.jpg

Iltahämärissä soudimme Nurkkajäniksen kanssa tähän saareen. Odottelimme karikkoisen niemen sokkeloissa rumpujen pärinän lakkaamista, sillä loogistahan on, että kun äänet lakkaavat, juhlat ovat ohi ja kansa nukkuu.

Kuu oli noussut jo korkealle kun vihdoin rannalle laskeutui täysi hiljaisuus. Vain meren loiske, viidakon säkätykset ja kahinat rikkoivat hiljaisuuden.

Hiivimme tiheän aluskasvillisuuden läpi kohti paikkaa, jossa oletimme alkuasukkaiden majailevan ja samalla ahmimme kaikenlaisia hedelmiä. Nurkkajänis katseli myös korkeammalla puissa näkyviä oransseja pähkinäntapaisia himoitseva ilme silmissään. Mutta emme voineet kiipeillä korkealle, sillä meidät olisi silloin varmasti nähty.

Kompastuin äkkiä likaiseen, pieneen pääkalloon ja lensin rähmälleni maahan. Nurkkajänis jähmettyi niille sijoilleen. (Myöhemmin se selitti säikähtäneensä koska pääkallo oli pienuutensa vuoksi näyttänyt ihan jäniksen kallolta.) Noustuani ylös otin kallon käteeni ja aloin nauraa. Nurkkajänis luuli minun seonneen, kunnes tavasin ääneen pienen präntin leukaluun sisäpuolelta: ”Made in China”. Jonkin aikaa tuumasimme Nurkkajäniksen kanssa että mitä helkkaria, mutta sitten jatkoimme jälleen rohkeasti matkaamme kohti alkuasukaskylää.

 

Äh, persuus, en kyllä ala kaikkia yksityiskohtia tässä puunjuurella kännykästä tähän naputtaa. Joten tosi lyhyesti; täällä on iso hollywoodilainen kuvausryhmä purkittamassa uusinta Pirates-leffaa! Ding! Jokos se on se viitonen? Mahtavaa.

 

Koko päivän olen juonut limua, pelannut rantalentistä ja kuunnellut kun näyttelijät harjoittelevat keskenään. Angelina (!!!)  tekee joitakin stunthyppyjä palmupuista viritetystä katapultista ja se on maskeerattu Pirates-leffan Jackiksi. Ihmettelin, miksi ihmeessä Depp ei tee itse noin hauskoja stunttejaan. Siihen olikin syy; he olivat tehneet jossakin elokuvagaalassa tavatessaan sopimuksen, että Angie tekee hyppystuntit, jos Depp lupaa viedä molempien pesueidenkohtalaisen vilkkaat lapsukaiset pitkälle telttaretkelle.

 

Himputti. Sen takia siis Depp ei ole nyt siis täällä. Ei se minua haittaa, mutta Nurkkajänis on häneen umpirakastunut. Jänis pettyi ihan kauheasti, ja häipyi viidakkoon kiviä edellään potkien.

 

(Eikä sitä ole näkynyt sen koommin.)

(Uusi päivitys:) Minneköhän se jänö on mennyt?

 

(Uusi päivitys:) Siis taatelitorvet soikoon, haloo, alkaa tulla jo myöhä, eikä Nurkkajänistä näy missään. Pakko kai lähteä etsimään. Minne se on hävinnyt?

 

(Uusi päivitys:) Himputti. Katselin äsken kiikarilla kuun valaisemalle merelle ja sain vastauksen; Nurkkajänis on soutanut takaisin laivaan. Se lötköttelee riippumatossa yläkannella, kookospähkinä kainalossa ja heijastaa isoon purjeeseen Kill Billiä.

 

 


Kommentit:

Ninnu: (hekottaa)

Tina: Taidan ostaa uuden kuumailmapallon ja tulla sinne uudestaan... Vaaroja uhmaten. (No en kyllä enää tuu, yksi kerta riitti.)

S: :D

BlackBlog: Kirjoita virtuaalimerelle oikea kirje! Lokkipostina 1 e/sana!

Uutisankka: Uskonnolliset yhteisöt pelkäävät yhä noituutta. (Lue lisää.)

BlackBlog: Mikä bändi hajoaa seuraavaksi? Osallistu vedonlyöntiin!