Viimeisen vuorokauden tapahtumat tässä vähän niin kuin luettelon tapaisesti, on vähän liikaa muuta hommaa. Atlantti velloi illan mittaan melko pahaenteisesti, joten löimme vain purjeet myttyyn miten kuten ja vetäydyimme kapteenin salonkiin odottelemaan tuulen tyyntymistä. Siksi lokituksen kanssa asiat vähän niin ja näin. (MUTTA OLEN OK!)

 

zikita-normal.jpg

 

Nurkkajänis haki minut vasta tänään päivällä takaisin laivaan. Filmiporukka lahjoitti meille runsain määrin ruokaa ja muutaman hyvän uuden dvd:n katsottavaksi. (Oli muuten aika noloa odotella rannalla arvoisan perämiehen mahdollista saapumista - siis noutamaan meikä takaisin laivaan. Olin niin kovasti kehunut kaikille olevani laivan kapteeni.) ( Ja sitten kaikki näkivät, miten jänis pompottaa.)

 

Sain filmiryhmältä myös aivan upean rokokoopuvun. Se oli kuulema kuvauksiin väärän sävyinen; päätähden silmiin olikin sopinut paremmin laventelinsininen kuin oliivinvihreä.

 

Olin ihan innoissani kermakakkua muistuttavasta, satiinisesta röyhelöluomuksesta, siksipä jouduin hieromaan jonkinlaista uudenlaista yhteistyö- ja avunantosopimusta jäniksen kanssa ja nielemään kiukkuani rannalle jättämisestä. Sillä halusin pukea puvun ylleni, eikä se yksin onnistunut. Ensinnäkin kun se kureliivi tai mikä lie korsetti piti kiristää selän puolelta, ja muitakin ihan käsittämättömiä osia puvussa oli. - Siinä olisi pitänyt olla kasausohje mukana. Lopulta suuren äheltämisen ja hikoilemisen jälkeen, kun jo näytin ihan hienolta rokokoo neidiltä, paitsi että hiukseni hulmusivat takkuisina kuin vanha lattiamoppi, huomasimme laivan kannelle jääneen vielä suuren läjän kaikenlaisia vihreitä nauhoja ja rusetteja.

 

Emme vain kerta kaikkiaan keksineet mihin kohdalle pukua niitä olisi kuulunut laittaa. Annoin ne Nurkkajänikselle ja lopun päivää pyörähtelimme ympäri laivaa kaikenlaisia liehuvia osia heilutellen. Se oli kauhean kivaa. Päätin että laittaisin puvun matka-arkkuun säilöön. Eihän sitä tiedä, vaikka moisille hepeneille olisikin joskus tarvetta.

 

 


Kommentit:

Uutisankka: Jättipikselit uusi uhka merten tasapainolle.