Olin purjehtinut ensi töikseni Tukholmaan, ostellut Wanhasta Kaupungista reilusti ruokatarvikkeita ja parit housut. Sieltä olin suunnannut kurssini Kööpenhaminaan, mutta en ollut viitsinyt edes pysähtyä, kun tunsin oloni niin ahdistuneeksi. Halusin kauas Atlantille ja heittäytyä tuuliajolle määräämättömäksi ajaksi. Halusin ympärilleni aavan meren, voidakseni hengittää.

Olen tuntenut itseni määräämättömät ajat tukahdutetuksi, epäonnistuneeksi ja kaikenlaisten yhteiskunnan virittämien pakotteiden kiusaamaksi. Epäilen jopa syvästi olemassaoloani. Kaikki oli niin pahuksen monimutkaista. Yritän tarkkailla mahdollisia merkkejä muuntumisestani bitti olennoksi, mutta mitään muutoksia en ole itsessäni vielä havainnut. (Niin luvattiin BlackBlogin info sivulla, tietysti huijausta niin kuin laihdutuspillerit ja ryppyvoiteetkin). Kuljen pieni peili kädessäni laivan kannella ja vilkuilen siihen jatkuvasti. Ruskea pitkä tukkani vetää kosteista tuulista johtuen vähän kiharalle ja pisamia ilmestyy kuin tähtiä taivaalle, kuin raikas meri-ilma saisi ne suorastaan villiintymään.

Yöllä kaulaani oli ilmestynyt nahkahihnaan pujotettu kristallinpala. Aioin ottaa sen pois kaulastani, mutta henkeäni alkoi kuristaa kauheasti kun olin vetämäisilläni sitä pään yli. Luulin tukehtuvani. Kaivoin tietoa mokomasta kaulakorusta BlackBlogin info sivuilta (rähjäinen papyruskäärö kirjahyllyssä) ja siellä kerrottiin kristallien olevan sieluavaimia virtuaalimaailmaan. Ilman sitä ei etene ajassa vaan jymähtää siihen kellonaikaan missä on kristallinsa hävittänyt. Kamalaa!! 

Laiva ajelehtii nyt joidenkin tuulien tai merivirtojen mukana ihan vapaasti kohti tuntematonta määränpäätä. Olen tuuliajolla. Eikä hajuakaan suunnasta. - Ei himputti vieköön hajuakaan siitä, haluanko edes tietää suuntaa.

pirate%20h%C3%A4h%C3%A4%C3%A4-normal.jpg

 


Kommentit:

BlackBlog: Piraattien omasta lokipalvelusta voi tilata kaiken! Merirosvoliput, miehistöä, kapteenit, puujalat... Sijoita ryöstösaaliisi meille!!!

Uutisankka: Lue uusimmat uutiset täältä.

BlackBlog: Maailman likaisimmat ja ilkeimmät tähtijuorut BlackBlogista!